آموزشگاه موسیقی در اصفهان     کلاس آموزش گیتار در اصفهان   گروه موسیقی در اصفهان

چرا قهوه برای خوانندگان ممنوع است؟

چرا قهوه برای خوانندگان ممنوع است؟

قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های دنیا است. خوانندگان نیز مثل سایر افراد عادی، گاهی هوس می‌کنند یک لیوان قهوه بنوشند؛ اما احتمالا این سوال برایشان پیش می‌آید که آیا قهوه برای خوانندگان مضر است؟ آموزش آواز سنتی در تهران این سوال اهمیت زیادی دارد؛ چرا که خوانندگان باید بیشتر از افراد عادی به سلامت صدایشان توجه کنند و هر نوشیدنی می‌تواند تاثیرات مثبت یا منفی فراوانی بر صدای آن‌ها بگذارد. اگر می‌خواهید تاثیرات قهوه بر صدا را بدانید.

کم آب کردن بدن

اغلب اساتید آواز، قهوه برای خوانندگان را پیشنهاد نمی‌کنند؛ زیرا قهوه بدن را کم آب می‌کند؛ در حالی که یک خواننده حرفه‌ای، قبل از هرچیز باید همواره بدنش را هیدارته نگه دارد و مایعات کافی به بدنش برساند.

ایجاد تنش در تارهای صوتی

قهوه با کم کردن آب بدن، در تارهای صوتی فرد تنش و اصطکاک ایجاد می‌کند؛ بنابراین فرد دچار اختلالات صوتی می‌شود.
کلاس آواز آنلاین
اعتیاد آور

قهوه به عنوان یک نوشیدنی کافئینی، اعتیاد آور است. اگر مصرف‌کنندگان قهوه فقط یک روز این نوشیدنی را نخورند، دچار علائم اذیت‌کننده‌ای مثل سردرد، خواب آلودگی و از دست دادن تمرکز می‌شوند. این علائم می‌توانند تمرینات و اجراهای یک خواننده را خراب کنند.

ایجاد اضطراب

بدن افراد مختلف، ممکن است واکنش متفاوتی نسبت به قهوه نشان دهد؛ اما بسیاری از افرادی که قهوه می‌نوشند، دچار اضطراب می‌شوند. اضطراب برای خوانندگانی که اجرای زنده دارند بسیار بد است؛ زیرا آن‌ها باید سعی کنند آرامش خودشان را در اجرا حفظ کنند؛ بنابراین قهوه برای خوانندگان مضر است.

کاهش تولید مخاط

یکی از دلایلی که می‌گویند قهوه برای خوانندگان مضر است، کاهش تولید مخاط توسط قهوه است؛ در حالی که وجود مخاط برای انعطاف‌پذیری و پاسخ‌گویی تارهای صوتی ضروری است. کلاس خوانندگی در اصفهان

کاهش کیفیت صدا

طی یک آزمایش، از هشت خواننده خواستند که قرص‌های ۲۵۰ میلی‌گرمی کافئین بخورند و کیفیت صدای آن‌ها را قبل و بعد از مصرف این قرص‌ها بررسی کردند. این آزمایش نشان داد کیفیت صدای خوانندگان پس از مصرف قرص‌ها کاهش پیدا کرده است.

بی‌خوابی

توانایی کافئین در بیدار نگه داشتن ما، یکی از جذاب‌ترین و کاربردی‌ترین ویژگی‌های آن است. از طرف دیگر اما اگر در مصرف قهوه زیاده‌روی کنید، به سختی می‌توانید به خوابی کافی و شاداب‌کننده دست یابید. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که با دریافت مقادیری بالا از کافئین، به مدت‌زمان بیشتری برای به خواب رفتن نیاز خواهید داشت. از سوی دیگر، مجموع زمان خواب هم کاهش می‌یابد، به‌خصوص در افراد مسن.

مشکلات گوارشی

بسیاری از مردم متوجه می‌شوند که نوشیدن یک لیوان قهوه صبح‌گاهی می‌تواند به فعالیت روده‌شان کمک شایانی کند. این بدان خاطر است که قهوه به ترشح «گاسترین» کمک می‌کند، هورمونی در معده که به فعالیت‌های روده بزرگ سرعت می‌دهد. جالب این‌که حتی قهوه‌های بدون کافئین هم می‌توانند منجر به بروز واکنشی مشابه در بدن شوند.

فشار خون بالا

به نظر نمی‌رسد که قهوه منجر به افزایش خطرات قلبی و عروقی در اکثر مردم جهان شود، با این حال پژوهشگران دریافته‌اند که به خاطر اثر محرکی که بر سیستم عصبی می‌گذارد، می‌تواند فشار خون را بالا ببرد. افزایش فشار خون یکی از اصلی‌ترین پیش‌نیازهای حمله قلبی یا ایست قلبی است، چراکه در گذر زمان به عروق آسیب زده و از رسیدن جریان خون به قلب و مغز جلوگیری می‌کند.

Top