آموزشگاه موسیقی در اصفهان     کلاس آموزش گیتار در اصفهان   گروه موسیقی در اصفهان

ساز و آواز اصفهان در عمارت هنرمند

ساز و آواز اصفهان در عمارت هنرمند

اینجا، پشت دیوارهای چوبی، در میان حیاط آب‌پاشی شده و کنار درختان بلند قامت کاج، عمارت تاریخی بازسازی شده‌ زیبایی قرار دارد که مفتخر به نام «عمارت هنرمند» شد.

در خنکی دلپذیر ظهر پاییز، میان حیاط عمارت، اولین سازی که به گوش می‌رسد نوای فواره کوچک در دل حوض آبی رنگی است که با میوه‌های رنگارنگ شناور بر سطح آب و شمعدانی‌های سفید و قرمز نشسته بر لبه حوض، تزئین شده و زیبایی چشمگیری به عمارت بخشیده است. عمارت هنرمند، از اولین پله آجری‌اش تا سقف نقش خورده و رنگارنگش، بوی تاریخ و هنر می‌دهد. روز گذشته در خنکای دلنشین پاییز، میز و صندلی‌های چوبی حیاط، میزبان هنرمندانی بود که نوای ساز و صدای آوازشان، بی اندازه دلپذیر و گرمابخش است.

موسیقی‌دانان و خوانندگان پیشکسوت، یکی پس از دیگری به عمارت می رسند و با دیدن چهره‌های آشنا، مشعوف و گرم خاطره گویی می شوند. در میان این هنرمندان، نوازندگانِ بسیاری از سازها و خوانندگان دستگاه‌های مختلف آواز ایرانی را می‌توان دید. مردانی که گردهم آمده‌اند تا «عمارت هنرمند» با تجربه و صدای ساز و آوازشان دوباره جان گیرد.

«چیزی که در شهر کم داریم، فضایی برای ارتباط هنرمندان است. وجود اساتید و هنرمندان آن چیزی است که در اصفهان به آن می‌بالیم و افتخار می کنیم» این نخستین جمله‌ای است که محمد عیدی، رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان پس از خوش آمدگویی به هنرمندان پیشکسوت موسیقی اصفهان می‌گوید.
آموزش آواز سنتی در تهران
وی محافل هنری را حلقه‌ای مفقوده در هنر شهر عنوان می‌کند و می‌گوید: داشتن فضایی برای ارتباط هنرمندان دغدغه‌هایی است که در دیدار با اساتید و هنرمندان به آن اشاره می‌شد و اکنون در آستانه آیین گشایش عمارت هنرمند، می‌توان امیدوار بود که این اتفاق، آغازی برای اتفاقات بهتر و بزرگ‌تر باشد. امیدواریم روزی بتوانیم شهری داشته باشیم که در خلاقیت و هنر، همچون گذشته سربلند باشد و مطلوب طبع بلند هنرمندان این دیار واقع شود.

فریده روشن، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان معتقد است که متاسفانه میزان افسردگی اصفهانی ها در میان شهرهای کشور میزان بالایی است و در نبود زاینده رود، افسردگی در شهر روز به روز افزایش پیدا می‌کند بنابراین نیازمند کمک هنرمندان هستیم.

روشن تاکید دارد زمانی یک فعالیت به سرانجام می‌رسد  که آن را به دست متخصصان بسپاریم و در کلانشهری تاریخی مانند اصفهان که مهد فرهنگ و هنر ایران است باید بیشتر به این مقوله پرداخته شود و بسیار فراتر  از اکنون هنرمندان را حمایت کرد.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان معتقد است هنر و موسیقی از مهم‌ترین ارکانی است که می‌تواند به مردم شهر کمک کند و آن‌ها را از این افسردگی نجات دهد.

روشن با اشاره به ضرورت زنده کردن موسیقی در اصفهان، خاطرنشان می‌کند: هر چه بتوانیم شب‌های اصفهان را زنده و با شور و نشاط کنیم، هم به اقتصاد هنر و هم به رشد فرهنگ کمک می‌شود.

فرید صلواتی، مسئول عمارت هنرمند نیز در این مراسم  هنرمندان را سرمایه‌های کشور خطاب و راه اندازی چنین محفلی را برای پاسداشت این سرمایه‌ها عنوان کرد.

به گفته او «عمارت هنرمند» فرهنگسرا نیست بلکه پاتوقی مانند کافه نادری است که تا افرادی از آن بیرون می‌آیند  نام‌شان در تاریخ جاودانه شود.

سیدرضا طباطبایی، استاد مکتب آوازی اصفهان، نخستین هنرمندی است که دغدغه خود را بیان می‌کند. او با بیان اینکه این اقدام‌ها باید زودتر از این صورت می‌گرفت، به انتقاد از رسانه ملی می‌پردازد و می‌گوید: با رسانه‌ای که در اختیار دارند، اجازه نمی‌دهند موسیقی اصیل ایرانی از رادیو و تلویزیون پخش شود.

همچنین مصطفی قناعت، استاد و نوازنده به بیان نکته‌ای پیرامون سرمایه بودن هنرمندان می‌پردازد و اظهار می‌کند: وقتی می‌گوییم هنرمندان سرمایه‌اند، باید بدانیم سرمایه‌ای که راکد باشد و جریان نداشته باشد، سرطان است و فساد به بار می‌آورد. باید افسردگی و خستگی هنرمندان برطرف شود و افتتاح عمارت هنرمند در حد شعار باقی نماند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، با گشایش عمارت هنرمند در حالی که هنرمندان اصفهانی در حجره‌های خانه‌ای تاریخی به گپ و گفتگو مشغول می‌شوند باران تند پاییزی باریدن می‌گیرد تا حسن ختامی بر آغاز یک راه روشن به سوی حمایت از هنرمندان باشد.

کلاس آموزش آواز سنتی در تهران

Top