آموزشگاه موسیقی در اصفهان     کلاس آموزش گیتار در اصفهان   گروه موسیقی در اصفهان

چطور تنش و استرس در حنجره و گلو را کاهش دهیم؟

چطور تنش و استرس در حنجره و گلو را کاهش دهیم؟

تنش در گلو و استرس در تارهای صوتی مشکلات رایجی هستند. بسیاری از مردم از خستگی صدایشان در انتهای روز گلایه دارند که معمولا به صورت تنش های حنجره و گلو خودشان را نشان میدهند- این تنش ها ممکن است در اثر صحبت کردن با تلفن و یا استفاده نامناسب از تارهای صوتی ایجاد می شود. همچنین باید این نکته را در نظر داشته باشید که بیشتر مشکلات صوتی از خشکی گلو، کمبود خواب و یا استفاده زیاد در تارهای صوتی برای صحبت کردن و یا آواز خواندن بدون تکنیک های مناسب ایجاد می شود. آواز سنتی

تارهای صوتی شما در «سیب آدم» در جلوی گلوی شما قرار دارند. زمانی که تنش در این قسمت وجود داشته باشد شما احساس می کنید که گلوی شما گرفته است و خشک شده است. زمانی که شما آواز می خوانید و یا صحبت می کنید، متوجه می شوید که سیب آدم به سمت بالا و نزدیک به گلوی شما جابجا می شود. در نتیجه صدای شما کمی نازک می شود و صدای نفس شما بدون کنترل شما شنیده می شود و گاهی نیز باعث آزردگی گلوی شما و مشکلات صوتی می شود.
آموزش آواز سنتی
 در ادامه من روش هایی را به شما معرفی می کنم تا با استفاده از آن بتوانید کمی از این تنش را کاهش دهید:

تمرین هایی برای کاهش تنش در گلو

    انگشت خودتان را بالای سیب آدم بر روی گلوی خودتان قرار دهید و آب دهانتان را قورت دهید.
    متوجه می شوید که سیب آدم به سمت بالا جابجا می شود.
    حالا انگشت خودتان را بالای سیب آدم نگاه دارید و خمیازه بکشید و سعی کنید که گلوی شما آرام شود ( در واقع وقتی که تنش در گلوی شما در ابتدای خمیازه رها می شود، شما این احساس را به دست می آورید که گلوی شما آرام شده است).
    سپس سیب آدم به سمت پایین حرکت می کند.
    این حرکت باعث می شود که گلوی شما باز شده و تنش از بین برود.
    دوباره خمیازه بکشید ( نه به صورت کامل) و چند بار این کار را تکرار کنید تا عضلات شما آرام شوند.
    سپس تمرین خمیازه و بازدم را تکرار کنید و با واج «آاه» در یک نوت مناسب آواز بخوانید و سپس نوت ها را کاهش دهید.
    این کار را انجام دهید تا تنش در گلوی شما کاهش پیدا کند و حنجره شما آرام شود.

ممکن است روش های دیگری نیز برای کاهش تنش در گلو وجود داشته باشد از جمله ماساژ های تارهای صوتی که بیشتر بر روی عضلات گردن و گلوی شما متمرکز است، انجام  دادن یوگا که باعث کاهش تنش کلی در بدن شما می شود و کشش های عضلانی در قسمت گردن. همیشه در نظر داشته باشید که تنش در تارهای صوتی ممکن است از استرس روانی شما ایجاد شود. ناتوانی در صحبت کردن و گفتن چیزی که می خواهید میتواند باعث شکل گیری استرس در شما شود. گلوی شما مرکز بیان پیام های شما می باشد و تنش روانی می تواند باعث شکل گیری تنش فیزیکی در بدن شما شود. می توانید با درمان گر های روانشناس حرف بزنید و یا با دوستان خودتان صحبت و درد دل کنید تا این تنش های روانی از بین برود. من پیشنهاد می کنم که از کار درمانی و یا روان درمانی استفاده کنید چون می توانند خیلی مفید باشند.

همچنین بعضی از تمرین های صوتی نیز می توانند تنش صدای شما را کم کنند:

شما می توانید از تمرین های گرم کردن صدا اختصاصی استفاده کنید تا تنش صدا و گلوی شما کاهش یابد. ما مقاله های زیادی در این زمینه در سایت خودمان ارائه کرده ایم.

اگر مشکلاتی در گلو یا حنجره شما وجود دارد، حتی می توانید به پزشک های متخصص صحبت کنید تا بتوانند راهکارهای درمانی مناسب را به شما ارائه کنند تا التهاب موجود در صدای شما از بین برود.

کلاس آموزش آواز سنتی در تهران

Top